Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SKUGGAN AV EN FROSTIG VIND

 

Solskensfamn 

mig vaggar

 

stryker strålar

ömma över håret

 

jag är bortvald

ett vilset barn

 

född i skuggan

av en frostig vind

 

två arma själar

fattiga i anden

 

den ena valde

het passion

 

en stilig man

gränslös psykopat

 

den andre valde

inte mod

 

att välja sina barn

 

som stod i skuggan

av en frostig vind

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-01 18:20



Bookmark and Share


  Niliboy
Ett viset barn söker sin trygghet, hoppa hon finer den!
2020-06-03

  KattenKin VIP
Föräldrar som brister skapar frusenhet som sitter i. Bra skrivet.
2020-06-03

  Lottie Ålhed VIP
En skrämmande vuxenvärld i barnets närhet framträder och barnet som inte får ta sin rättmätiga plats.
2020-06-02

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2020-06-02

  Cikoria Blå VIP
Det hugger i hjärtat när man läser denna välskrivna dikt.
2020-06-02

  Öknens Ros VIP
Starkt att ändå resa sig upp ur spillrorna av en svår uppväxt.
2020-06-01

  ULJO
Så obehagligt
2020-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Trots en trasig barndom har du blivit en klok och stark kvinna!
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP