Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min barndoms taffel...

Min barndoms taffel den minns jag
än med glädje som det va´ idag...
Så god, husmanskost
allt åts, noll fick kompost...
Råvaran förr var av ofifflat slag!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-01 18:16



Bookmark and Share


  ULJO
Inte någon slit och släng mentalitet på den tiden inte.
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt