Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har nog skrivit 10 A4 med olika variationer av den här dikten. Nu får det bli så här, så länge i alla fall.


Paradisdoft

Ovanför mig böljar
äppelblomshimlen
fäst i det
blåaste av blå

Tusentals
paradisdoftande blad
omsluter mig

I lövskogskören
surrar det av
humlor och bin




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-01 18:45



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Härligt!
2020-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar lugn och harmoni!
2020-06-01

  Sparvögat VIP
Poesin en sådan upplevelse hade jag häromdagen, härligt!
2020-06-01

  Kajan VIP
Underbar bild/känsla. Harmoni
2020-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Det blev bra, Elinor.
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP