Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör ett snitt i det blödande pappret. Orden skingras, de lägger sig bland sol och skugga: orden drar iväg och söker... något.


Junisnittet

 

 

 

7

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Axelsson
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-01 19:14



Bookmark and Share


  SatansSon
luis fontana.
2020-06-09

  Gunnar Hilén VIP
Anders Tegnells mantra.
2020-06-02

    Sefarge VIP
Inslagna ord i vitt på vitt
Som en hyllning till den
Avlidne visuelle
konstnären
Christo?
;)
2020-06-01

  Ulf Carlsson VIP
En fågel har en inbyggd kompass och behöver inte betraktarens synvinkel.
Ett heligt tal har sin egen innebörd.

2020-06-01

    ej medlem längre
Visuell och vacker poesi i all sin enkelhet.
2020-06-01

  Kajan VIP
Pennan ristar fram livet i pappret..
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson