Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss lyckad

Glöm aldrig Miss lyckad
Det är du själv som bestämmer.
Du har själv makten i din hand
Du kan själv välja vem du vill vara
Miss lyckad eller en misslyckad person

Duktig på att slå på dig
Vet alla ömma ställen
Kan du läka dessa?

Eller vill du behålla bilden av dig själv som den misslyckade?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mackan 1966 VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-01 19:46



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet, ja visst är det du som bestämmer men i vissa lägen tvekar man.
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP