Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÄDDERBLOCK.

Med hundra bilder
kärlekstecknade
med oljekrita,
i stofferat teknik.

Brodyr är på modet min vän.

Kärlekstanken kryper
in under huden
kliar, som av skabb på hund.

piskan snärtar
tårvåt tanke
kunde förloras
ordlös viskad
bland teckenspråk

Tortyr ger minnesgod spondé.

nedströms skrattar Näcken
med vattenfylld naken kropp
felsrängad klingar fiolen
i vårforsens brustna idiom


Blonda flickans sommardröm
skrivs ännu i orimmad tanke.

© Bosse 1 juli 2020.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-06-01 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten