Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter några verser i "The Legend of John Henry's Hammer" som handlar om rallaren John Henry. En mytomspunnen folkhjälte i USA.


John Henry del II

Tvåtusen människor hurrade: ”Länge leve John Henry!”
När någon skrek: ”Berget rasar samman!”
John Henry sa till sin förman:
”Säg åt det snälla folket att inte oroa sig
Det är bara min hammare som drar till sig vinden
Så att jag kan fortsätta att andas
De stålarbetandes muskler är inte tunna!”




Övriga genrer (Översättning) av Roggebogge VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-06-02 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP