Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medan de frodiga vita blommande lila syrenbuskarna omfamnar älskare.


Stockholms äkta symfoni under pandemi.

 

 

 

Drömmarnas natt är över

där jag lärde mig att flyga

en natt med brinnande vers

en fräsch och kall jungfruvärld.

 

Jag andas horisonten i den friska luften

morgon och kransar

strålarna placeras på min panna

Jag svalnar med doften av dagg.

 

Han släppte sig själv för skojs skull och varvidlag

Fjärilsbröllop hålls i Stockholms trädgårdar

Vem som inte känner till reglerna eller pandemin,

lever ett lyckligt liv

 

Jag beundrar ögonen som såg allt

som ropade i fångenskap genom suck

vidöppen look med sensualitet

på ett liv fullt av fina horisonter.

 

Allt detta väcker mig till upplysning

Jag är öppen för livet med vackra händelser ...




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-02 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det vackraste du skrivit. så vackert, att det också är politiskt. =) som musik!
2020-06-02

  Koloristen
En flygande och fri text.
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP