Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlekar


Jag får inte kalla dej älskling
för du är inte min

Men kom ändå

Rita solsken på min hud
med dina fingertoppar

Läk mej med ditt barnsliga skratt

Måla månsilver i mitt ryggslut
med din tungspets

Så ska jag ge dej hela universum
i en kyss




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 286 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-06-02 07:52



Bookmark and Share


  Klint
tack för härliga rader :)
2020-06-02

  Nils-Robert
Älskvärda rader till någon man tycker om.
2020-06-02

  Jones__
Ler så romantiskt och absolut lekfullt!
2020-06-02

    ej medlem längre
Skön lekfullhet, målande beskrivet.
2020-06-02

  Gunnar Hilén VIP
Inte illa. Inte illa alls. Så anti-corona !!! Mmmmm !
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff