Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänryckningens tid

Nu är hänryckningens tid inne
Förvisso en skakande händelse
För de som har ett sådant sinne
En sällsamt radikal omvändelse
Moses fick på Sinai berg
Ett regelverk i tio korta teser
Utan särskild form eller färg
Utan förklaring i katekeser
Vårt pingstbröllop sätter stopp
För ett leverne i synd
Trojkan ovan där säger topp
Kvinnan min hon är ett fynd




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-06-02 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar