Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blommor

Blommor blommor jag älskar er
Jag vill alltid se mer och mer
Skänker lycka i mitt liv
Älskar allt jag i naturen ser




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-02 09:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
viktiga ord - en sommar utan en sommarhyllning gör ingen sommar...
2020-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Så gripande vacker står naturen nu! Fin hyllning!
2020-06-02

  Sparvögat VIP
Ja underbart är det nu och hela naturen sträcker på sig i värmen.
2020-06-02

  ULJO
Denna tiden är så vacker. Passa på och njut. Det går så vansinnigt fort
2020-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till vår underbara natur!
2020-06-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Även en enda blomma
kan vara till fromma!
Utan den blir dagarna
alltför tomma... En så´n
vill ju ingen alls bomma...
Väl diktat av Dig!
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP