Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen min

Kanske att du inte inser
hur jag behöver dina ord
kanske du inte förstår
(fastän jag tror det)
hur dina ord till mig
sprider en värme inuti ibland
då det är mörkare än jag vill att det ska vara

ja du höjer mig över skyarna
och jag vet aldrig varför
och jag höjer dig över skyarna
och jag vet precis därför

för det är precis där du var menad att vara
en ängel på marken
vad gör du på marken?
att du blev funnen
och att du fann mig
och att du finner det viktigaste som finns
är att finna din plats i världen
kanske förutbestämt

att du finns i mitt liv
att du höjer mig
att du blev funnen
att du fann mig

dina ord
du gav mig
små frön i mitt hjärta
som jag ska vattna noga

Om vi inte ses på dagar och år
och lever olika liv
kanske och troligt
i olika länder
i olika världar

vill du se mig då?
vill du sitta på klipporna
vill du lyssna då?
vill du att vi går på samma gator
vill du bli funnen då?

Om du vill
så finner jag dig då
för det är kanske förutbestämt
att det ska bli vi kära två
även om jag inte ser det så
just nu

Du vet
Jag skattar dig högre
än jag skattar mig själv





Fri vers av Hanna S
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-07-10 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S