Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor i lust och längtan





Varsamma händer
smekte kropparnas konturer

sökte sig fram
över kärlekens landskap

känslorna vibrerade
av lust och längtan

efter att förenas
i ett svindlande famntag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-06-02 10:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Lite mer än en kram, fint!
2020-06-03

  Nils-Robert
Kärlek, kärlek, kärlek. Så ljuvligt
2020-06-02

  Olof Lagerhorn VIP
Kärleksmötet i vackra, mjuka
och sensuella bilder.
2020-06-02

  bibbi ahrnstedt
Mycket vacker dikt om kärleken.
2020-06-02

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Underbart beskrivet om kärleken, om lust och längtan.
2020-06-02

  Klint
som ljuvaste svindlande symfoni
2020-06-02

  Magdalena Eriksson VIP
intensivt
och att närvaron aldrig försvinner ur kroppen? längtan att bli älskad och älska.
2020-06-02

  Rise Little One
Underbar beskrivning av kärlekens bästa stund...
2020-06-02

  Blomma-Stjärna VIP
Så underbart om Par-Kärlekens Existens!
2020-06-02

  ULJO
Denna underbara kärlek. Så vacker. Så underbar. När den finns där och är den rätta.
2020-06-02

  Öknens Ros VIP
Fint om känslor och kärlek.
2020-06-02

  Maria Sundelin VIP
Full av lust
Kramar
2020-06-02

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärleksdikt
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP