Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag ser grupper med människor


Avund

Ensam
Helt ensam är jag

Dom andra
Gemenskap
Inget för mig

Jag är en oinbjuden gäst som ingen vill ha med

Ett stick i mitt hjärta

Detta ser jag
En förvrängd och osann sanning
Men en av mina skuggsidor

Om jag inte erkänner vad jag ser kan jag inte ändra min sanning
Tack för att jag sett detta i dag




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-02 10:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att komma till insikt!
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP