Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från solkaskad till regnspunnen svalka



kaskader av

ljus ur vilka

du öser havet

det solkyssta

där siktas

segel bingar

av tågvirke


dock förnims

det ljuskänsliga

ännu svagt

på distans men

som regnspunnen

svalka utmed

horisontlinjen




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-02 10:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vilken underbar bild !
2020-06-08

  Elinor Sörensson VIP
Bara titeln - ren poetisk njutning.
Kände mig som ett barn på väg
öppna ett magiskt paket. Jag
blev inte besviken.
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP