Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofattbart


Solen sveper mig 

 

kastar mig tar omkring 

vrider 

 

Ögonen som betraktar skönhet 

efter skönhet 

 

och så lilla jag i betraktelse efter 

betraktelse 

 

det är bra och så bra ska inte 

liv vara. Det är lunden som tar 

över övertar min kropp och själen 

hinner inte vända inte vända om 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-02 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP