Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En yogamattas bekännelse

 

Mitt namn är Matteo och jag är en yogamatta. Att vara yogamatta till en mycket snygg, vältränad, välbärgad fyrttiotreårig kvinna är ett privilegium. Min matte använder mig flitigt varje dag. Jag bara älskar när hon rullar ut mig på parkettgolvet och gör sina övningar. Vi har en mycket intim relation, jag och min matte. Det känns så skönt när hon lägger sig och vilar mellan övningarna. Jag njuter av att lyssna på hennes andetag. Om jag anstränger mig lite kan jag höra vad hon tänker. Och hon tänker ofta på sex har jag märkt. Förutom sex tänker hon mycket på hur hon ska göra med sina pengar. Ska hon amortera på lånet? Ska hon köpa mer aktier? Ska hon köpa ett hus i Spanien? Ja, jag tycker att en yogautövare ska koncentrera sig på andlighet istället för att tänka på en massa andra saker. Men vad vet jag? Jag är bara en enkel yogamatta.  

 




Prosa (Fabel/Saga) av Onomatoprofet VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-02 12:07



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vem vill inte vara en yogamatta?
Kul!!
2020-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Den mattan hade många intressanta tankar. Fyndigt skriftat!
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP