Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan inte vara billigare än så

 

 

Jag!

 

Lever

Handlar

Och drömmer billig

 

Jag!

 

Tänker

Skriver

Och illustrerar billig

 

Jag!

 

Umgås

Klär mig

Och skakar hand billig

 

Jag!

 

Klär mig

Kammar mig

Och snygga mig billig

 

Jag!

 

Älskar

Gråter

Och sörjer billig

 

Jag!

 

Billigt ser världen på mig

Billigt ser människan på mig

Billigt ser olika ideologi på mig

 

Billigare än så existerar ingen människa på jorden

 

                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-06-02 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP