Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev bara en kort en idag.


Dålig mående men Bra rim.

Samma gammla stad,inget nytt Vi kan göra.
Folk är falska dom säger enbart sånt som dom vet Ni vill höra.
Temperaturen går upp när jag skriver ner texter som är eld..som en värme bölja. Mina synder går inte borsta av hur mycket jag än försöker skölja.
Trettio svåra år...öppnar upp mig för jag tror folk förstår. Plus jag orkar inte längre dölja.
I texter lämnas tydliga spår hur jag mår.Varit nere på så mörka stigar att inte ens min skugga ville följa.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-02 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille