Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bakbunden

 

 

Drömmen blöder utanför mitt fönster

Och

Mina händer är bakbundna

 

Jag,

Kan inte stoppa blodflödet

Kan inte vårda drömmen

 

Orden blöder inifrån mitt huvud

Och

Jag är bakbunden

 

Kan inte vårda orden

Kan inte befria orden

Kan inte sörja orden

 

Min själ blöder utanför min kropp

Och

Jag ser hur den lider i evigheten

 

Kan inte rädda min själ

Kan inta befria min Anda

Kan inte sörja färdig fast inlåst i en bur

 

Jag!

Min Anda!

Mitt liv!

 

Är upp och ner vända

Är bakbundna

Är slutkörda

 

Jag är ingen än smärta




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2020-06-02 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP