Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa är större än sin situation


Sanningen kan göra synnerligen ont men den läker och ställer till rätta
Lögnen hjärntvättar och manipulerar en tills man inte vet vem man är 
Det finns en godtycklig och censurerande optimism som sliter itu jaget
Endast för de allra mest i hopplöshet förtvivlade tänds hoppets stjärna


Att bryta med gamla negativa mönster är svårt men det finns inget val
Vad spelar det för roll om man vinner hela världen men förlorar sin själ?
Att hålla sig vaken i en sovande värld kan vara en väldigt stor utmaning  
Kärleken upplyser och förklarar livet och för oss in till glädjens centrum


I Guds ögon är du gränslöst värdefull, Hon älskar dig fullt ut och för evigt 
Ibland blir jag påmind om att humor är lika viktigt som allt tungt allvar
Förmänskligandet av mänskligheten kan endast starta hos varje individ
Jag älskar när du ligger trygg öppen i min famn och njuter som en katt. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-03 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP