Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obestämbar bisats?




Ett ord kan liknas
Vid biet

Den kan ha både
honung och gadd.


(Talmud.)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-02 17:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Häftig ordspråksbild som jag inte känner till via Talmud, så jag vet inte om du skrivit om den förutom titeln, men jag antar det. Tänkvärt, ändå tydlig.
2020-06-03

  Kungskobran VIP
Ingen ros utan törnen
2020-06-02

    Lena Staaf VIP
Ja, ibland behöver man tänka efter så man inte sticker någon i onödan.
2020-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nog är det sant alltid.
2020-06-02

    Sefarge VIP
Nej Bara andras
Lite grand.Där står
Mycket visdom mellan
Raderna såsom i Bibeln
Och Koranen.Sedan är det
Mesta ju en tolkningsfråga?
;)
2020-06-02

  i af apa
så sant! har du läst din Talmud...?
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP