Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets spår......


Nu får du vakna
ur drömmen
hörde jag en röst
som sa

Och plötsligt
i rummet stod hon

Den kvinnan som
var jag

Hon likna den mor
jag hade
för mycket länge
sen nu

Hon sa: -Du ska följa i
spåren av den
som en gång var jag

Och låt nu inte
tanken på döden få
uppta hela din da

Följ mig bara längs stigen
Var inte rädd
Ta min hand!

Vem säger att livet
är ändligt?

Inte jag väl ?som håller
din hand




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-02 19:59



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Skön är din dikt om henne som födde och hon som blev till!
2020-06-04

  Kungskobran VIP
Så fint om mamma
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP