Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det bara en inducerad panik?


Den amerikanska verklighetsfilmen rör dig.
Under dessa omständigheter kallas soldater från Afghanistan direkt hem till USA.
Ekonomisk kris och pandemi och nu inhemsk terrorism utgör grunden för inbördeskrig.

Förbereder sig för nytt skydd, amerikaner kommer till Sverige som flyktingar,
Det är bra att tänka på dig som en svensk att vara till hands i ditt hemland Sverige.
  svt och myndigheterna är inte redo att tala sanningen i media, men du som medborgare tänker logiskt och två gånger.

poesi finns inte,
livet är dystert och sorgligt
melodramatisk.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-02 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP