Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetsdikt.

 

Jag ser sent till ditt fönster,

Och jag vet inte om du skrattar eller gråter.

 

Jag passerar och på den oändliga vägen,

Jag välkomnar bara de stygga popplarna.

 

Men jag kommer att återvända en dag för att köra bort

Allt som gör dig  ledsen och allt som är dåligt!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-02 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP