Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och musik

Klockan slår med sin Pendel,
Tiden går sin gilla gång,
Bort på kullen växer lavendel,
Där sjunger jag min sång,
Där kan min stämma öva fritt,
Över purpurfärgade ängarna,
Ackompanjerat av en dov bas,
Och fiolsträngarnas strävan,
Kvittrande flöjter och en taktfast ton...





Fri vers av Klipparen
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-02 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen