Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode

Eld
härda mig
inom dig
Ge mig eldkraft
att skapa verklighet
med djävulens jordmån
från dödsriket
Skrivkonst
bland djinnernas flöden
Och väv mig flodvåg
en virvel
att dämpa jättarnas skrattsalvor
och låt mig stanna i detta kaos
tills gudselden tonar bort




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-06-03 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson