Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter : Soligajag1


Sommaruppehåll

Nu är det dags för en sommar vila från
denna poesi och dikter .

Så jag vill önska er alla fina poesi vänner
Den bästa sommaren av alla .

Trots denna epidemi som tvingat oss att inse
vidden av att bemästra olika verktyg som
ensamhet , likgiltighet , total avskildhet
från närhet och kramar .

Både jobbigt och utan sans och vett.

Sköt om er nu ! Njut och må gott!
Bamsekramar!
Soligajag1 ??




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-03 05:56



Bookmark and Share


  ULJO
Välkommen tillbaka när höstlöven singlar ner från trädtopparna.
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP