Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the sick rose


äts inifrån av sin egen mask
aldrig drömde jag om
att detta gatans patrask
skulle lägga några korn i min ask

det är så lätt att orda
om det man ingenting vet
då faller orden lätt i jorda
som bär på en gruvlig hemlighet

sanning smakar beskt
i lögnarens mun
sockrar därför alltför mycket
skämmer då hela stycket











Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-06-03 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP