Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANEN BLEV GÄLDAD. Med doft av Terzin.

Ingrid knäföll framför snidat beläte,
hostar naken blodslem blandat med ormspott.

Hugad Åskådare, gälden betalde

mediabevakad. Med ett hånskratt,
detta noggrant filmas med mobilen.
Pervers längtan, visar blodröd månnatt.

Forntids seder sparsmakade i filen.

© Bosse 3 juni 2020.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-03 09:39



Bookmark and Share


    Askanden
danegäld
eller hanegäld

återgälla
eller
vedergälla
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten