Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mörklägga är ju en av deras största glädjeämne

Nu försöker regeringen rädda Sverigebilden
nu verkar de rädda för all förgörelse som håller
på att totalförinta det fina vackra land som en gång
blomstrade som ägde en omtalad välfärd & trygghet
de har misskött sina mycket viktiga poster & sprider lögner
tänk att de som har största ansvaret för en hel befolkning
kan stå & ljuga dem mitt i ansiktet lura dem att tro annat
statsmedia hjälper ju till att vinkla vrida tvista vända
att mörklägga är ju en av deras största glädjeämne
sanningen är hatad & ska bekämpas till varje pris
regeringens spår talar & de är då inte vackra & goda
under tiden väller folk in genom öppnade gränser
ingen koll på om de bär på det farliga pågående viruset
ilskan är så enorm hos folk att den snart självantänts
summa summarum är att när dårar har maktkontroll
kan det inte bli annat än dårskap, syns nu på långt håll
världen undrar vad som sker i det nu så omtalade land
där precis allt rinner bort försvinner som timglas sand
vilken lycka om dessa kunde packa sina väskor & avgå
blundar håller för öronen när dessa i talarstolen stå
klarar inte av dem ty de om någon borde be om förlåt
maktgalna allt för agendan går över lik så penning kåt!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-03 13:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
På axlarna de rycker åt d folket tycker! De kör med sina nycker och lurar i oss sina trolldrycker, ... Undra sa flundra om gädda ca en fisk... De håller inte måttet, när de häller ur den sista droppen från detta mått, så att måttet vårt blir rågat...
2020-06-03

  Koloristen
Regeringen och dess media - alltid på antifanternas och antikristernas sida.
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP