Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädda att släppa taget

 

 

rör oss trevande
bland ångor av ord
under vånda beträder vi 
kroppars månlandskap 
för ett enda uns av värme
vid tomhetens ishavskust 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-03 12:11



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Jag läser den som en kris i kommunikationen mellan två älskande - väldigt fin !
2020-06-04

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om denna ångesttid som inte tillåter oss att röra vid varandra fast vi längtar efter det.
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg