Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom bra i hemmet mest


har aldrig haft ett hem att längta till
aldrig känt tillhörigheten
rum har funnits oavsett
- vaknar nu förundrad över den plötsliga viljan
att kunna bjuda in dig
- vill visa min barndoms år
förklara forna tider för att förena vår
men tvekar vid tröskeln in




Fri vers av pleasant street
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-03 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pleasant street