Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn Ulvaeus


På radion skämtade de om att hata sig själv och sa att alla gör vi väl det vi låtsas bara olika. Jag tänkte att mina lögner var genomskinliga. Björn Ulvaeus han hatar sin kropp och han säger det i tidningen men det låtsas ingen om sa de, är det för att han är en gubbe? Om man närmar sig döden spelar det mindre roll om man vill det tänkte jag. Och programledaren eller influencern eller vem det nu var sa att det ska man såklart inte göra, hata sin kropp alltså eller kanske också prata om det vem vet egentligen, sen sponsoravbrott. Det förstår man väl att man inte kan leva på det viset sa hon i radion och jag tänkte att visst förstår jag det men förstod inte alls.




Prosa av pleasant street
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-03 12:59



Bookmark and Share


  100apor
Förstår, förstår inte alls. Smärtsamt bra sammanfattat.
2020-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Uvaeus är ateist. Det gör att han har en snedvriden syn på det mesta.
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

pleasant street