Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så glad, så lycklig!

Så glad,
Så lycklig,
Att kunna skriva igen!

(Vad hände?)

Så glad,
Så lycklig,
Att vara tillbaka!

(Vad hände?)

Min Associationsförmåga går inte av för hackor, skriver hon med förnyat självförtroende, förnyat medlemskap!
Hon är återigen en i gänget!

Och gänget som består av...
Diverse pers.
Si och så många...

Vilken pärs det har varit!
Eller Päron!
Nu var jag barnslig, ologisk, galen!
Bara Jag!

Jag heter Mim!




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-03 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Du heter Mim men Fina Du, vad var det som hände?

Kari
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim