Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min helhet


ledsagad av dig
skiftar mina toner
från moll till dur

du ljuder min puls
jag ryms i dig
mina bedrövelser svider inte längre
du är helande

min hjässa
vilar i varsamma händer
och ögon som talar om frid
mitt inre skiner upp
det ljusnar

jag skönjer min morgondag
utsikten är ej längre kamouflerad
mitt mod lyfter

du har gett mig bärplan




Fri vers av Klint
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-03 16:21



Bookmark and Share


  Margit Grell
Fint!
2020-06-05

  Nils-Robert
Att hitta kraften hos den man älskar. Fint ordat
2020-06-03

  Marita Ohlquist VIP
En sådan du förändrar livet, hoppas vederbörande får läsa din fina text!
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint