Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell med saltteknik… Solstrale…


RÖNNSUMAK MED NATTHIMLEN SOM FOND

 

bladens grönska viskar i vinden

väntar sommarblommornas fröjd

skuggar vissnande gullvivors glans

 

synen av de röda eldsflammande lågorna

de som tänts i rönnsumakens högsta topp

hyllar kraften i sommarbrudens återkomst 

 

natthimlens tak täcker likt svart sammet 

fångar lustdrömmarnas flyktiga fågelsträck

dekorerar himlen i diamanter för var och en

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Solstrale VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-06-03 17:33



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Vacker och välskriven naturlyrik.
2020-06-04

  den nakna poeten
en härlig varm text Bravo !
2020-06-04

    Lena Staaf VIP
Dikt skriven av en sann konstnär som tar in alla de flammande färgerna.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP