Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag finner henne

kommer jag göra allt min makt för att tillfredställa
henne varenda eviga dag
Och det i hopp om att hon ska stanna kvar här vid
min sida
För om hon gör det kommer jag att bli glad då jag
kommer att slippa vara ensam längre och hålla på
och lida
För jag är trött på ensamheten som har hållit mig
fången under en sån lång tid nu då den bara tär
på mig
Och då jag vet att jag inte är ämnad för ensamhet i
långa loppet som människa, då vi alla behöver
någon att få krama om och bli kramad utav
Vilket är viktigt för ens självförtroende, tror jag
Att ha någon att dela ens sorger och besvär med
ty lycka och kärlek som spirar mellan varandra
då man tillsammans är ute med hästarna i skogen
och håller på att rida
Så om jag finner henne hoppas jag att jag ska slippa
behöva binda fast henne här hemma för att hon
ska stanna kvar här hos mig
Ja, då jag måste ta fram mitt långa rep som jag har
i garderoben upplindat i en vinda och tvinga henne
Jag skojar bara lite med er
Det skulle jag aldrig kunna göra
Tvinga mig på en annan människa
För då får det hellre vara...

Om jag finner henne!?

Ken Cassel
3/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-03 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel