Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ödes nyck

Många dagar och nätter har gått sedan jag träffade på dig
av ett ödes nyck
Så jag undrar vart du är och vad du gör just nu
Blev nyfiken på dig
Så jag hoppas ju att få lära känna dig lite närmare
en vacker eller regnig dag
För kanske du är den rätta då det kommer att bli du
och jag
Du har ju gett mig ditt nummer
Så nu ringer jag och hoppas på svar
Ring Ring Ring

Ja, hallå, vem är det?

Ett ödes nyck!

Ken Cassel
3/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-03 18:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
synnerligen bra! drar i mitt inspirations leendet! ;)
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel