Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor 'med för mycket av fri tid', ägnar sig år vad att kunna göra med brännbara ämnen och tändstickor. Medan andra med såväl tid som pengar 'leker gud' och kommer på sig själva med att tänka på Diana eller Paris.


Något litet om den hemska fritiden





Vilken tur att skärmen bara får flugor,
stora som små att 'skåda ljuset',
inte stekas in i skärmen.

Om så vore
skulle det i och för sig
kunna säljas flera skärmar.

Eller så skulle det göras annat
av en människa eller två,
och då kunde världen
som översvämmas av människor.

Ja, och av skärmar då förstås.
En som märklig tanke, känsla,
eller vad säger du?
Du vill kunna sova på saken?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-11-23 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP