Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledvätska

Mina leder gnisslar
Värker
Vätskan som ska smörja dem
Rinner ut ur ögonen
Och rummet
Ner för trappan
Genom dörren
Längst med vägen till spårvagnen
Åker norrut i en kvart
Skvalpandes mellan glasen i en fönsterruta
Och knackar på hos dig




Fri vers av intesammaperson
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-03 23:07



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Flyter fint
2020-06-23

  Monika A Mirsch VIP
Den ledande vätskan vill jag också ha - Underbart!
2020-06-09

  alicja lappalainen VIP
en expressionistisk bild.
2020-06-07

  angela Täubert fd Jansson VIP
Stor igenkänningsfaktor!!!!
2020-06-05

  SatansSon VIP
gillar den här.
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson