Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kitsune





Tänk om jag
kunde få se

ett rymdskepp
på himlen

Men jag ser bara
en blå himmel

och människor

överallt

Men så börjar jag
tänka
på den
den japanska

räven
Kitsune




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-06-03 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg