Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten i smyg



Så vill jag ligga
när jag inte längre orkar gå


*


då vill jag bara blunda
och drömma mig bort




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-04 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg