Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träff med Omar



Träffa Omar
nere på stan.

Han berätta
att det fortfarande är strömlöst
i hans hemkvarter.

Han berättade också
att kontakten med familjen
hela tiden bryts,

men att dom
fortfarande lever,

och att Omar och hans familj
har fått ett nytt liv

här på gatan
vi bor.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-04 00:27



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Inte oävet för en riktigt bra poet som dig. :)
2020-06-05

  Yrre VIP
Berör.
2020-06-04

    Askanden
Nanna X:
va???!

är det någon svensk sed vi invandrare tar till oss direkt när vi kommer hit är det just gnällandet. vi gnäller hela tiden över allting.

knusslande är en annan kär svensk egenskap, snabbt förvärvad hehehehehe.
2020-06-04

  Nanna X
Typiskt invandrare att inte klaga utan försöka se det positiva. Det är ju för det mesta en konstruktiv hållning, förmodligen hade jag själv gjort likadant.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg