Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det undermedvetna får bestämma? Eller är det ett medvetet undermedvetet som vi talar om?


Clockwise! Klockvishet på Svenska.

Egentligen borde jag inte skriva, så här tidigt, eller sent?
Beroende på hur man ser det!
Det är för att jag egentligen borde sova vid denna tiden, som jag inte borde skriva, men men...
Kan vissa skriva i sömnen, så varför inte jag vara vaken och få lite fason på skrivandet?
Jag tror att allting började, har sin grund i; Att det är mycket som ska fixas idag, innan min avfärd till månen IMORGON!...




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-06-04 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim