Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än Om.

Om det undermedvetna kunde tala!...




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-06-04 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim