Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som lätt får plats i en syltburk!

Tänk om man skulle tala till sig själv, som till en hund....?
Hur skulle man tala då?

Om man talade till sig själv, som till en katt?...
Hur skulle man tala då?

Ord och gärningar?
Eller bara gärningar, och några få ord?

Alla ord som talades under en dag...
Till en hund, eller katt....?

Skulle lätt få plats....
I en syltburk!




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-04 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim