Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överensstämmelse i livet.


Stäng av TV: n och öppna ögonen

 

 

 

Jag började läsa att storstaden Stockholm inte längre får bygga 5 000 lägenheter och skrapa 7 000 jobb i utkanten av mitt grannskap och skapa arbetstillfällen, och med det kommer vi att förlora 10 miljarder kronor, och stockholmare flyter ut eftersom det inte fungerar optimalt. Priserna har sjunkit och det finns ett stort mysterium ...

Medan i nästa språkläsning visar hur kommer att ha för sig, sin liv 1,3 miljoner rumäner har återvänt till landet. " politiker säger: Vi anser att vi har ett möjlighetsfönster som vi inte har haft förut. Vi måste göra allt för att hålla dem i landet. ”

Cirka 1,3 miljoner rumäner återvände till landet mellan 23 februari och 10 maj, enligt gränspolisen. "Det är motiverande att vi betalas efter den timme vi arbetar, hur vi arbetar. Det är väldigt svårt att hitta anställda, och ungdomar är inte så vana vid fältet. ”Akut brist på anställda i byggandet. En arbetare kan nå 10 000 lei / månad. Ägarna till byggföretagen hoppas att rumänerna som återvände till landet av rädsla för pandemin kommer att arbeta på byggarbetsplatser, särskilt eftersom lönerna har nått väst."Det finns ett behov från okunniga arbetare till högre utbildningspersonal. Kvalificerad personal började försvinna på grund av bristen på yrkesskolor. Lönerna överstiger 5 000 lei per månad ”.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-06-04 08:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I ett socialistiskt samhälle är arbetslöshet förbjuden.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP