Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att vissa alltid ska bråka söndra attackera fredliga

Det urspårade samhället visar upp
extremt mycket våld hat & massa hot
människor tar lagen i sina egna händer
att en polis i detta land knäböjer för vänstern
fällde tårar & höll upp en skylt om vita
människors tystnad istället för att göra
sin plikt som polis & stoppat den olagliga
demonstrationen som pågick i storstaden
detta visar att polisen inte stod upp för lag & ordning
till råga på allt elände så tyckte sossen Damberg
att det var klokt att denna polis böjde sina knän
detta är så urdumt att orden inte räcker till
dårarna i Rosenbad visar på flathet utan gräns
de viker sig för bråkstakarna & annat som inte tillför
då ska vi alla människor i alla färger böja knä
inför varandra & vissa tacksamhet till den färg
Gud gav då han skapade oss människor unik
varför ska vissa alltid ställa till med problem?
får de inte som de vill då sätter de igång med strid
skriker gormar bråkar kastar föremål eldar sönder
attackerar oskyldiga som följer lagar & förordningar
media verkar heja på dessa bråkstakar som inte
vet hur man ska uppföra sig på livets estrad
nu vinklar de för full hals & kastar skit på fredliga
media i ett nötskal & de göder på problemen..!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-04 09:44



Bookmark and Share


  Koloristen
Polisen är främst där för att skydda det sjuka samhällsbygget. Att klara upp brott tycks ha allt lägre prioritet. Såvida det inte handlar om s k åsiktsbrott.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP