Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERPRÖVNINGSNÄMNDEN FÖR BLIVANDE FÖRÄLDRAR

Så ni har beslutat er för att ni vill bli föräldrar ni ?

-Ja i enstämmighet.

Nå ! men har ni tänkt över vad ni ska ha barnet till ?

-Tja,vi vill väl visa vår kärlek och omvårdnad till det.

Så ni kan skilja på kärlek och sexualitet då ?

-Kärleken sitter i en annan kroppsdel än den sexuella.

Har ni politiska eller religiösa avsikter med barnet ?

-Inte mer än att det införlivas av våra gener.

Vad är det för gener ?

-R-e-v-o-l-u-t-i-o-n-ä-r-a !

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-06-04 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP